Engineering vacatures Rotterdam

Zoek interessante engineering vacatures in Rotterdam

Engineering is een breed vakgebied, waarin diverse soorten functies worden vervuld. Hoewel een engineer verwantschap heeft met een ingenieur, hoeft een engineer niet altijd een ingenieur te zijn. Dit maakt het vakgebied ook zo breed. Wel houdt engineering zich bezig met ontwikkelingen op technisch gebied. Dit kan het ontwerpen zijn van technische systemen, maar ook de productie. Een branche waar altijd interessante engineering vacatures in Rotterdam voor zijn, is de gas, olie en petrochemische industrie. Heb jij interesse om in deze branche aan de slag te gaan als engineer? Solliciteer dan bij J. de Jonge op één van de interessante engineering vacatures in Rotterdam.

Welke engineering vacatures in Vlaardingen zijn interessant voor jou?

Je bent technisch onderlegd en je wilt je specialiseren in een bepaalt vakgebied? Overweeg dan eens de olie- en gasindustrie. Hier liggen vele kansen voor aankomende engineers die zich willen ontwikkelen en tevens met nieuwe innovaties in aanraking willen komen. Op welk vakgebied je in deze branche ook aan de slag wilt, er is altijd wel vraag naar vakkundige engineers. Uiteraard is het nodig dat je interesse, grote technische kennis en doorzettingsvermogen hebt. Als dit het geval is, solliciteer dan bij J. de Jonge voor één van de engineering vacatures in Vlaardingen. In een prettige werksfeer krijg je alle mogelijkheden om je met je vakgebied bezig te houden.

Solliciteer op engineering vacatures bij J. de Jonge

Als familiebedrijf is J. de Jonge al 65 jaar een begrip in de gas- en olie-industrie. Wij maken eigenlijk alles wat te maken heeft met het transport van olie en gas. Dit kan een tank zijn, een gas- of olieleidingssysteem, maar ook een grote tanker voor het vervoeren van miljoenen liters olie. Als engineer bieden wij je dan ook meer dan voldoende uitdaging, in een actieve branche en bij een goed bekendstaand bedrijf. Onze medewerkers vertegenwoordigen ons bedrijf bij onze klanten en daarom investeren wij graag in ons personeel. Welke engineering vacatures in Rotterdam of Vlaardingen je ook zoekt, solliciteer gewoon, desnoods met een open sollicitatie.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}