Lasser vacature Amsterdam

Zoek je een lasser vacature in Amsterdam?

Ben jij technisch geschoold als lasser en zoek je een lasser vacature in Amsterdam? Dan verkeer je in de luxe situatie dat er veel aanbod is. De vraag naar technisch personeel, waaronder lassers is momenteel groot. Lassers in Amsterdam kunnen in diverse bedrijfstakken aan het werk. Heb jij wel interesse in een specialistische functie als lasser met veel uitdaging? Solliciteer dan eens bij J. de Jonge. Wij zijn werkzaam binnen de petrochemische industrie en de offshore industrie en bieden je een veelzijdige lasser vacature in Amsterdam aan met veel kansen.

Ga voor een lasser vacature in Rotterdam

Rotterdam biedt met zijn industrie en haven veel uitdaging voor werknemers die werkzaam zijn in de technische beroepen. Ook als lasser kun je hier aan de slag bij bijvoorbeeld J. de Jonge. Wij zijn voor diverse klanten al meer dan 65 jaar in de regio actief binnen de petrochemische en offshore industrie. Dit is een specialistische bedrijfstak waar ook als lasser professionaliteit en expertise wordt verwacht. Uiteraard investeren wij in onze medewerkers en zorgen wij ervoor dat ook jij een gecertificeerde lasser wordt die aan de slag kan in onze werkplaatsen of op onze buitenlocaties. Zin in een leuke baan en met leuke collega´s in een prettig familiebedrijf? Neem voor een lasser vacature in Rotterdam contact met ons op.

Een leuke lasser vacature in Vlaardingen

Alles wat te maken heeft met de transport van olie en gas, is de specialiteit van het Vlaardingse bedrijf J. de Jonge. Dit kan een tank zijn, maar ook een laswerkzaamheden aan een olieplatform. Hiervoor zijn wij voortdurend op zoek naar goed technisch geschoold personeel. Ook lassers kunnen wij goed gebruiken. Bij ons kun je met je talenten uitblinken en wij investeren in jou om nog beter in je vak te worden. Heb jij interesse in een lasser vacature in Vlaardingen, de bakermat van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort één van onze lassers.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}