Lasser vacature Antwerpen

Lijkt een lasser vacature in Antwerpen je wel wat?

Vooral de Antwerpse haven is min of meer verbonden met de haven van Rotterdam. Het spreekt dan ook voor zich, dat er vele functies door Nederlanders in Antwerpen uitgevoerd worden, alsmede Antwerpenaars die in Rotterdam aan de slag gaan. Ben jij technisch opgeleid en heb je je gespecialiseerd als lasser? Dan kun je solliciteren op een interessante lasser vacature in Antwerpen. Je komt dan te werken in een andere, maar leuke omgeving als professioneel lasser in de olie- en gasindustrie. In deze branche is veel vraag naar goede lassers, die verantwoordelijk zijn voor een correct transport van olie en gas.

Diverse vacatures lasser in Antwerpen bij J. de Jonge

Reageer op één van de vacatures van lasser in Antwerpen bij J. de Jonge. Wij zijn een familiebedrijf en wij investeren graag in onze medewerkers. Immers, onze medewerkers zorgen voor een succesvolle afwikkeling van onze projecten en vertegenwoordigen ons bedrijf bij de klant. Daarom bieden wij je met een functie als lasser alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je je meer specialiseren? Dan investeren wij hierin. Hiermee vergroot je jouw kennis, maar ook zeker voor ons is dit een waardevolle investering. Je bent dan in staat om ons nog beter te vertegenwoordigen bij de klant, door echt vakwerk te leveren.

Wat moet je voor de vacature lasser in Antwerpen kunnen?

Voor onze vacature lasser in Antwerpen vragen wij lassers op zowel VMBO als MBO niveau, uiteraard in een technische richting en het liefst ook met enkele jaren ervaring. De laswerkzaamheden vereisen een hoge kwaliteit, mede door de hoge veiligheidsmaatregelen die in onze branche gelden. Wij werken dan ook altijd met gecertificeerde lassers. Je werkzaamheden kunnen plaatsvinden in onze werkplaats, maar ook bij klanten in Antwerpen. Dit zorgt voor meer verscheidenheid en afwisseling in je functie. Solliciteer ook bij ons als lasser, dan zorgen wij voor een plezierige werkplek.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}