Monteur vacature Rotterdam

Zet je technische kennis in voor een monteur vacature in Rotterdam

Wil jij in Rotterdam aan de slag als monteur? Er zijn veel mogelijkheden als monteur en in talloze branches. Maar heb je al eens de olie- en gasindustrie overwogen? Je kunt dan solliciteren op de monteur vacature in Rotterdam, van J. de Jonge. Dit mooie familiebedrijf is al sinds 1954 actief in de olie- en gasindustrie en kan altijd goede monteurs gebruiken. Een monteur is op vele vlakken belangrijk voor ons. Jij draagt met jouw technische kennis, ervaring en werkzaamheden bij aan het succesvol voltooien van onze projecten. Plaats daarom je sollicitatie en kom bij ons werken.

Plaats je sollicitatie voor een monteur vacature in Vlaardingen

Als monteur moet je van vele markten thuis zijn. Je krijgt van doen met allerlei technische werkzaamheden en hierbij kun je ingezet worden op een werkplaats, maar ook op locatie bij klanten. Dit maakt de functie van monteur nog interessanter, want geen dag zal hetzelfde zijn. Tevens krijg je alle mogelijkheden om je te ontplooien en meer kennis op te doen. Solliciteren op een monteur vacature in Vlaardingen is daarom zo gek nog niet, als jij graag uitdagingen zoekt en eventueel wilt doorgroeien. Uiteraard is het ook belangrijk bij welk bedrijf je werkt. Bij J. de Jonge is een leuke werksfeer gegarandeerd.

Solliciteer voor een monteur vacature bij J. de Jonge

Het bedrijf J. de Jonge is in 1954 opgericht door de naamgever: Jan de Jonge sr. Als voormalig werknemer van Shell, was hij met zijn jonge bedrijf mede verantwoordelijk voor de herbouw van de Rotterdamse haven en de ontwikkeling en uitdijing van de olie- en gasindustrie. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van J. de Jonge. Wij blijven ons ontwikkelen en staan dag en nacht voor onze klanten klaar. Wij beseffen dat ons personeel hierbij de grootste rol speelt. Iedere functie op ieder niveau is voor ons belangrijk. Ook jij mag daarom solliciteren voor een monteur vacature in Vlaardingen of Rotterdam en hiermee onderdeel van ons bedrijf uitmaken.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}