Over J. de Jonge

It's all about our people

De J. de Jonge Group kan voor een technische professional zoals jij een kans op een nieuwe uitdaging betekenen óf het startpunt zijn van een goede carrière. Wij hebben diverse technische vacatures beschikbaar en verzorgen voor elke professional de perfecte uitdaging, uiteraard tegen een marktconforme beloning!

De J. de Jonge Group is een prachtig familiebedrijf in het hart van de Rotterdamse haven. Opgericht in 1954 en nog altijd groeiend en in ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in, zoals je aan de naam vast al wel kunt zien, alles wat te maken heeft met industriële vloeistoflogistiek. Bij J. de Jonge ontwerpen we laadarmen, bouwen we tankterminals, repareren we pompen en doen we nog veel meer met alle mechanica die te maken heeft met vloeistoflogistiek.

Bij de J. de Jonge Group werk je elke dag weer aan uitdagende nieuwe projecten, leer je als starter letterlijk alle kneepjes van het vak; van algemene vaardigheden tot unieke vakspecifieke kennis. Hier kun je bijvoorbeeld je VOL-VCA halen (als je die op school nog niet hebt gehaald), maar ook lascertificaten, flenscertificaten en ga zo maar door. Wij investeren fors in onze medewerkers en zien ze dan ook graag groeien. Ook voor de ervaren professionals hebben we diverse uitdagende functies beschikbaar.

Kortom lijkt het je wat om voor ons te komen werken bekijk dan snel de site en wie weet staat jouw droombaan hier tussen.

Naar de J. de Jonge website

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Open sollicitatie