Pijpfitter vacature Amsterdam

Ben je op zoek naar een pijpfitter vacature in Amsterdam?

Pijpverbindingen zijn in de olie- en gasindustrie zeer belangrijk. Het vormt de basis voor het transport van olie en gas. Daarom is een pijpfitter met een grote verantwoordelijkheid belast. Als pijpfitter moet je goede en sterke verbindingen maken van hoge kwaliteit. Ben jij hier een kei in? Solliciteer dan op een pijpfitter vacature in Amsterdam. Je komt te werken bij J. de Jonge, een leuk bedrijf die al sinds 1954 werkzaam is in de olie- en gasindustrie. Hier krijg je alle mogelijkheden om je als pijpfitter te ontwikkelen. Heb je een VMBO of MBO diploma en in het bezit van een VCA diploma? Dan is deze vacature iets voor jou.

Een leuke pijpfitter vacature in Rotterdam voor jou

Er zijn vele bedrijven in de olie- en gasbranche waar je aan de slag kunt als pijpfitter. Maar je zoekt natuurlijk wel een bedrijf die bij jou past en die ook daadwerkelijk om het personeel geeft? Wanneer je in Rotterdam of omgeving wilt werken, dan is een pijpfitter vacature in Rotterdam bij J. de Jonge vast een leuke uitdaging voor jou. J. de Jonge is een familiair bedrijf, waar je persoonlijk wordt behandeld en waar je ook als pijpfitter volop gewaardeerd wordt. Kun jij leidingsystemen meten en tekenen en leidingsystemen perfect met elkaar verbinden? Solliciteer dan op deze uitdagende functie.

Heb je interesse in een pijpfitter vacature in Vlaardingen?

In Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam, is het bedrijf J. de Jonge al meer dan 65 jaar werkzaam in de petrochemische industrie. Wij zoeken dan ook gekwalificeerde pijpfitters die ervaring hebben en graag willen bijleren om zichzelf te ontplooien. Voor de pijpfitter vacature in Vlaardingen ben jij verantwoordelijk voor goede pijpverbindingen die volgens de geldende reglementen zijn gemonteerd. Juist dit maakt de functie interessant, want er wordt ook een beroep gedaan op je intelligentie. Lijkt deze functie je wel wat en vind je Vlaardingen een geweldige stad om te werken? Solliciteer dan bij J. de Jonge op deze pijpfitter vacature in Vlaardingen.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}