Piping vacatures Amsterdam

Ben je op zoek naar piping vacatures in Amsterdam?

In de wereld van de olie, gas en petrochemische industrie, almede in de energiesector, zijn pijpleidingsystemen erg belangrijk. Pijpleidingsystemen worden gebruikt voor het transporteren van gas, olie en andere vaste stoffen en dit zijn vaak gevaarlijke stoffen. Het is daarom belangrijk dat je als specialist in piping, op de hoogte bent van alle regelgeving rondom het correct aanleggen van deze systemen. Dit vraagt de nodige kennis, ervaring en vakmanschap. Piping engineers zijn dan ook altijd welkom bij J. de Jonge, waar zij in een prettige werksfeer zichzelf kunnen ontplooien. Solliciteer daarom voor één van onze piping vacatures in Amsterdam.

Zoek in het aanbod piping vacatures in Rotterdam voor een leuke functie

De olie- en gasindustrie is in Rotterdam behoorlijk groot. Dit heeft mede te maken met de Rotterdamse haven, waar veel industrie aanwezig is. Lijkt het je leuk om in Rotterdam een leuke technische functie uit te voeren? Misschien zijn piping vacatures in Rotterdam wel wat voor jou? Piping is een vak apart en houdt in dat je je bezighoudt met pijpleidingsystemen. Leidingen moet je op een correctie manier met elkaar verbinden, maar ook construeren en onderhouden van randsystemen is een onderdeel van piping, zoals compressoren en pompen. Met jouw vakkennis zorg je voor een goed en veilig transport van olie en gas.

Welke piping vacatures in Vlaardingen zijn geschikt voor jou?

Heb jij kennis van installatie- en leidingswerkzaamheden? Dan kun je heel bruikbaar zijn in de olie- en gasindustrie. Juist deze industrie is bij uitstek geschikt voor piping engineers die een uitdaging zoeken. J. de Jonge heeft als bedrijf die actief in in de petrochemische industrie, voortdurend piping vacatures in Vlaardingen openstaan. Als jij gedreven bent, kennis van zaken hebt over piping en bij een gezellig familiebedrijf wilt werken, dan is het zeker aan te raden om te solliciteren op een leuke functie als piping engineer.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}