Project Engineer vacature Amsterdam

Zet je technische kennis in voor een project engineer vacature in Amsterdam

Ben jij enigszins thuis in de olie- en gasbranche of de energiesector en heb je veel technische kennis aan boord? Dan kun je je technische kennis zeer zinvol inzetten in een project engineer vacature in Amsterdam, bij J. de Jonge. Nog voordat het project van start gaat, kom jij al in beeld en maak je tijdens de verkoopfase calculaties om de technische haalbaarheid te toetsen. Tijdens het project ben je verantwoordelijk voor de productie, onderhoud en installatie van voornamelijk prefab onderdelen van het project. Je treedt bij J. de Jonge in dienst bij een bedrijf met veel kennis en ervaring en waar een zeer familiare sfeer heerst.

Zoek je uitdaging in een project engineer vacature in Rotterdam

Ben jij op zoek naar uitdaging en ben je MBO tot HBO geschoold? Misschien lijkt de project engineer vacature in Rotterdam jou wel leuk? Voor de nodige uitdaging zit je hier goed. Jij bepaalt namelijk of bepaalde projecten technisch haalbaar zijn en co├Ârdineer je de productie en onderhoud van de projecten. J. de Jonge is een bedrijf die je hier graag alle kansen voor biedt. Wij zijn inmiddels al meer dan 65 jaar ervaren in de gas, olie en petrochemische industrie en kunnen werknemers die naar een uitdaging zoeken goed gebruiken. Grijp je kans en solliciteer op deze leuke functie.

Je vindt voldoening met de project engineer vacature in Vlaardingen

Klein begonnen in 1954 en inmiddels uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de olie- en gasindustrie. Dat is kort gezegd de geschiedenis van het familiebedrijf J. de Jonge. Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel die een uitdaging in olie en gas zoeken. Wij kunnen je dit bieden met onder andere een project enigneer vacature in Vlaardingen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en kosten van een project, zorg je voor de inkoop van materialen en co├Ârdineer je de productie, onderhoud en en installatie van onze projecten. In deze functie kun je bij uitstek veel voldoening halen, uit alle uitdagingen die je te wachten staan.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}