Uitvoerder vacature Amsterdam

Solliciteer op een uitvoerder vacature in Amsterdam

Ben jij technisch ervaren en is het tijd voor wat meer verantwoordelijkheid? Wat denk je ervan om je meer bezig te houden een leidinggevende rol? Dit kan met de uitvoerder vacature in Amsterdam. Deze functie bij J. de Jonge is gericht op de olie en gasindustrie en waarbij jij mede verantwoordelijk bent voor een goede uitvoering van projecten. Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de personeelsplanning en verdeel jij de werkzaamheden over de verschillende medewerkers. Jij houdt in het zicht of de medewerkers de geldende regel- en veiligheidsmaatregelen in acht nemen en tevens ben je een aanspreekpunt voor de klant. Wil jij werken in een bedrijf met leuke collega┬┤s? Solliciteer dan snel op de uitvoerder vacature in Amsterdam.

Stuur personeel aan met met een uitvoerder vacature in Rotterdam

de Jonge is inmiddels een begrip in de olie, gas en petrochemische industrie. Wij zijn verantwoordelijk voor de productie en onderhoud van alles wat met transport van olie en gas te maken heeft. Hiervoor voeren wij werkzaamheden uit in onze werkplaatsen, maar ook ter plekke bij onze klanten. Wil jij mede leiding geven aan onze projecten? Dan is de uitvoerder vacature in Rotterdam vast iets voor jou. In deze functie stuur jij in samenwerking met de projectleider het personeel aan en houd je het nodige contact met de klant. Dit is echt een uitdagende functie in een leuk familiebedrijf.

Is de uitvoerder vacature in Vlaardingen wat voor jou?

Voor een uitvoerder vacature in Vlaardingen, zoekt J. de Jonge uit Vlaardingen gekwalificeerd personeel die hun verantwoording kennen en mede willen bijdragen aan het succesvol afronden van projecten. Naast contacten met de klant, de projectleider of hoofduitvoerder, ligt jouw taak vooral in het aansturen van personeel. Jij stelt personeelsplanningen op en houd hierbij rekening met de kwalificaties en kennis van het personeel. Tevens zorg je ervoor dat het personeel veilig werkt en zich houdt aan de veiligheidsinstructies. Dit alles in een prettige werkomgeving van een prachtig bedrijf, die om het personeel geeft en hier ook in investeert.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}