Vacature projectleider Mechanical Amsterdam

Een nieuwe uitdaging met een vacature projectleider mechanical in Amsterdam

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een leuk familiebedrijf? Wanneer je technisch onderlegd bent en kennis en/of interesse hebt in de olie- en gasindustrie, dan is de vacature projectleider mechanical in Amsterdam misschien iets voor jou? Je treedt in dienst bij J. de Jonge, een leuk bedrijf dat onder andere werkzaam is in de petrochemische industrie. In deze functie krijg je te maken met alle facetten van een project en ligt bij jou de verantwoording om de diverse processen in goede banen te leiden. Ben jij HBO of universitair opgeleid? Solliciteer dan en leer het bedrijf en de mensen achter J. de Jonge kennen.

Is een vacature projectleider mechanical in Rotterdam iets voor jou?

Is het tijd om meer verantwoording te dragen? Wil je leiding geven aan werknemers en wil je betrokken zijn bij alle processen in het werkproces? Dan is de standplaats Rotterdam een prima plek om je te ontwikkelen. Solliciteer hier bij het mooie en inmiddels oude familiebedrijf J. de Jonge op de vacature projectleider mechanical in Rotterdam. Jij leidt het gehele project en bewaakt de kosten van het project. Je kunt een inspiratiebron worden voor de werknemers onder jou en probleemoplossend werken is een uitdaging voor jou? Neem dan snel contact op met J. de Jonge en solliciteer.

Reageer op de vacature projectleider mechanical in Vlaardingen

Al meer dan 65 jaar is J. de Jonge een familiebedrijf die werkzaam is in de olie en gas. Inmiddels staat de derde generatie al aan het roer van het bedrijf, is het bedrijf internationaal gegroeid, maar wordt de familiaire sfeer nog steeds door alle werknemers gewaardeerd. Wil jij ook bij J. de Jonge werken vanuit standplaats Vlaardingen in een mooie en uitdagende functie? Wanneer je HBO of universitair geschoold bent, dan is de vacature projectleider mechanical in Vlaardingen vast iets voor jou. Dit is een zeer veelzijdige functie met verantwoordelijkheid, waarbij jij projecten in goede banen moet zien te leiden. Als dit je aantrekt, solliciteer dan snel bij J. de Jonge.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}