Werkvoorbereider vacature Amsterdam

Een werkvoorbereider vacature in Amsterdam voor de zelfbewuste MBO┬┤er

Heb jij een opleiding MBO met een technische richting? Als je al werkzaam bent in een technische functie, maar toch iets meer uitdaging zoekt, heb je dan al eens gedacht aan een werkvoorbereider vacature in Amsterdam? Als werkvoorbereider is geen dag hetzelfde. Dit komt omdat je altijd werkzaam bent op locatie bij klanten. Dit is zeer uitdagend, want je krijgt telkens met nieuwe situaties te maken. Bij J. de Jonge helpen wij je graag om als werkvoorbereider aan de slag te gaan, waarbij je te maken krijgt met uitdagende technische projecten en uiteraard voor een leuk bedrijf.

Ga jij voor een werkvoorbereider vacature in Rotterdam?

Het bedrijf J. de Jonge is als familiebedrijf al ruim 65 jaar actief in de olie- en gasindustrie. Voor tal van klanten in deze branche maken wij transportmiddelen voor olie en gas en op allerlei gebieden. Om deze werkzaamheden in goede banen te leiden en voor een goede projectbewaking, zijn wij voortdurend op zoek naar goede werkvoorbereiders, die hun werkzaamheden op locatie kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook de werkvoorbereider vacature voor Rotterdam openstaan, voor iedereen die gekwalificeerd is en interesse heeft in een uitdagende functie. Je zorgt onder andere voor de inkoop van materialen en je bewaakt de voortgang, de kosten en kwaliteit van het project Lijkt dit je wat en wil je aan de slag in een leuk bedrijf? Solliciteer dan op deze leuke functie.

Een werkvoorbereider vacature in Vlaardingen

In Vlaardingen is in 1954 J. de Jonge begonnen met het opzetten van zijn bedrijf als constructie- en pijpleidingenfabriek. Inmiddels is J. de Jonge uitgegroeid tot een volwaardige onderneming die ook internationaal opereert. Wij zijn hiermee een betrouwbaar bedrijf en in de gas- en oliebranche een vertrouwd gezicht. Wil jij ons vertegenwoordigen bij onze klanten? Solliciteer dan op de werkvoorbereider vacature in Vlaardingen. Jij houdt op locatie het gehele project goed in gaten, waardoor wij een project succesvol kunnen afsluiten. Voor deze functie is een minimale technische MBO opleiding vereist.

Next Gen Careers

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}